Varning
  • JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 992
Covid -19 Information

Covid -19 Information

 

Borgafjällbackarna följer utvecklingen av Coronapandemin.

Vi håller på att förbereda backarna för vintersäsongen och kommer öppna helgen vecka 49 om vi har tillräckligt med natur snö. Inför säsongsstart ser  vi åter över rutiner och anpassningar för att du ska kunna njuta av din skidsemester i en trygg och säker miljö.

Inför denna säsong lägger vi stort fokus på trygghet och säkerhet, både för dig som gäst och för vår personal, och vi kommer att vidta alla tänkbara åtgärder för att din vistelse hos oss ska vara så säker som möjligt. Vårt självklara mål är att erbjuda dig en trevlig vintervistelse med bra förutsättningar för fin skidåkning, men med reservation för att det kommer att bli lite annorlunda även i år. 

Vi behöver alla hjälpas åt att tillämpa försiktighetsåtgärder som myndigheter rekommenderar på grund av Corona, för att skapa en trygg vistelse. Hos oss i Borgafjäll har vi stora ytor & gott om plats så du kan hålla avstånd, vilket är viktigt i dessa tider.

Vi uppmanar alla att ta personligt ansvar under sin vistelse hos oss. Visa hänsyn och följ de rekommendationer som ges från svenska myndigheter.

Känner du dig sjuk med symptom som snuva, hosta eller feber ska du låta bli att träffa andra människor. Därför ber vi dig stanna hemma, gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Det är viktigt att inte riskera smitta andra.

Borgafjällbackaarna håller öppet för säsongen 21/22 och de följer Slaos riktlinjer för både personal och gäster.

 

Några extra försiktighetsåtgärder för Borgafjällbackarnas skidanläggning

# Köp ditt skipass i förstahand på webben.

# Självbetjäning, Alla liftar är fortsatt bemannade, men om du önskar hjälp vid påstigning säger du till liftvärden.

# Det kommer finnas fler utefikaplatser i skidområdet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook